: Bergen Caravan med ny nettside | Din Fritid

Bergen Caravan med ny nettside

Bergen Caravan AS, som ble etablert i 1986, har i disse dager tatt i bruk helt nye internettsider, der alle aspekter ved bedriften blir presentert.

Man har et stort spenn i produktspekteret som på vognsiden omfatter Bürstner, Carado, Hymer, Kabe, Knaus, LMC og Tabbert, mens man på bobilsiden er representert med Bürstner, Carado, Hymer, LMC og Niesmann+Bischoff. Der alle modeller blir presentert på en grei og enkel måte med både bilder og tekst.

I tillegg til nye enheter er det også mulig på siden å se utvalget av brukte vogner og bobiler, og verkstedavdelingen, som i tillegg til service på campingrelaterte produkter, også er et autorisert Fiat verksted. Det er også laget en utførlig presentasjon av alle firmaets 22 ansatte.

Firmaet holder til på Hylkje, 20 km nord for Bergen, og i helgen 1. -3. oktober skal man ha åpent hus i lokalene med presentasjon av de nye 2011-modellene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden