Bergen Caravan i 2018:: Vellykket bobiltreff i Bergen | Din Fritid
Bergen Caravan i 2018:

Vellykket bobiltreff i Bergen

Den siste helgen i september inviterte Bergen Caravan til bobiltreff og messehelg. Det strømmet bobiler til området rundt forhandleren, som for anledningen ble gjort om til en skikkelig camp. Regnværet var kraftig, men la liten demper på den gode stemningen innendørs!


Den største av fire gjesteparkeringsplasser med lokalene til Bergen Caravan i bakgrunnen.

De første besøkende fikk parkert sine bobiler allerede på torsdag, og straks alle var på plass fredag kveld var det felles middag. Butikken var stort sett åpen hele helgen og dørene til produktnyhetene var også åpne. Etter middagen fredag kveld var det quiz og musikalsk underholdning av Micken. Lørdag var det planlagt tur til fjellet Veten, men den måtte avlyses på grunn av været.


Eli og Roald Eik fra Kvinherad foran “peisen” i en Hymer B Modern Comfort L 580-19.

 


Torhild Jakobsen og Gunnar Isager fra Søreide i en Laika Kosmo 509-19. De har bestilt en tilsvarende bil for levering til våren.


Thariya og Kjell Nilssen tester sengen i en Carado.

Derimot var det mye å gjøre innendørs: Tilbehørsspesialisten Max Fritid demonstrerte sine største produktnyheter, italienske Laika var på plass med representanter fra fabrikken, importør Kroken Caravan Import kunne vise frem de siste nyhetene på to og fire hjul. I tillegg var Nortronix på plass med alarmnyheten NX-10. Dometic viste også frem sin omfattende portefølje med produkter til klima, hygiene, strøm og ikke minst kjøle- og frysebokser.


Vegard Pedersen, 4 1/2 år fra Arna i Hymer B Modern Comfort.

I tillegg var det tegnekonkurranse for barna med fine premier, og en aldri så liten smak av fremtiden fikk man med VR-briller og et utrolig basehopp fra 1550 meter høye Romsdalshorn. Lørdag kveld ble det skikkelig fest da gruppa Salty Dog spilte opp til dans, før Ausekarane tok over det musikalske ansvaret til godt over midnatt.

 

Carado Vest Edition

Den største nyheten fra treffet var at Bergen Caravan har fått sin helt egen versjon av Carados bestselgerbobil. Carado har som mål å ligge i det laveste prissegmentet, og har de siste årene blitt et populært bobilmerke i Norge. Carado Vest Edition King og Queen er to modeller med henholdsvis to enkeltsenger og dobbeltseng. Bilene er fullspekket med ekstrautstyr, og gir mye bobil for pengene!


Carado Vest Edition kommer i en King- og Queen-utgave.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden