: Adria 2011: Voksesyke hos Alpina | Din Fritid

Adria 2011: Voksesyke hos Alpina

Siste sesongs brennhete nyhet fra Adria – den vinterisolerte Alpina - har fått familieforøkelse. Da serien ble introdusert i fjor, kom Alpina på markedet i to varianter – en egoistvogn og en køyevogn.

Alpina 613 PC med myke lenestoler som gir ekte loungestemning

I år er Alpina-familien vokst til totalt åtte forskjellige modeller, og planløsningene tilgodeser stort sett alle familiekonstellasjoner – enten man er to personer eller mor, far og syv barn! Optimalt inneklima året rundt. Skal man beskrive Alpina med en setning vil det være ”uforskammet gjennomført”. Vognen er toppisolert og bygget for all slags vær, og inne er vognen fylt med de lekreste løsninger. Mens isoleringen holder kulden ute i vintermånedene, holder den også varmen ute av vognen om sommeren. Dermed får du et behagelig inneklima uansett når på året du bruker vognen.

Innendørs er vognen også ”uforskammet gjennomført”: Alde sentralvarmeanlegg, stor Spinflo komfyr med fire romslige gassbluss, ovn og grill, 190 L kjøleskap med stor fryseboks, myggnett på alle vinduer og dører, LED belysning osv.

Adria Alpina sett utenfra

To forskjellige varianter

Alpina fås i to forskjellige varianter - Alpina Comfort og Alpina Supreme. Utvendig er den vesentligste forskjellen de utvendige karosseriplatene. Comfort er utstyrt med kulehamret aluminium og Supreme med glassfiber. I tillegg er de utstyrt med forskjellige typer vinduer. Inne er gulvvarmen henholdsvis elektrisk og vannbåret, og ellers er vognene stort sett identiske. Loungestemning og plass til hele barneflokken. Det er ikke mindre enn fem forskjellige køyevogner å velge blant, hvorav noen av vognene har plass til ni sengeplasser – altså mor, far og barn inklusiv kamerater eller besteforeldre.

Tre lekre vogner henvender seg til det kvalitetsbevisste paret, og her er det spesielt 613 PC som skiller seg ut. Smakfullt innredet med stor rundsittegruppe midt i vognen og en deilig romslig seng foran i vognen, mens det for alvor oser av trivsel bakerst i vognen der de bløte lenestolene er plassert.
Som alltid er vognene ”all-inclusive” – det eneste ekstrautstyret man skal ta stilling til er om setetrekket skal være i stoff eller skinn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden