: Danmark: Wellness og gastronomi på Fyn | Din Fritid

Danmark: Wellness og gastronomi på Fyn

Wellness og gourmet hører med på en hver ferie. Også camping. Det har de fynske campingplassene for lengst funnet ut av til glede for familier, som vil forkjæle seg selv enda mer under ferien. Og til forkjælelse hører både personlig velvære og god mat.

Det er forholdsvis nytt, at wellness og camping forbindes med hverandre, men det er falt i god smak hos nåtidens campere.

Moderne familier har i de fleste tilfeller en fullspekket hverdag med masser av gjøremål både hva angår familien, arbeidet og hjemmet. Noe av det som det sjelden blir tid til er forkjælelse og tid til avslapping. Ikke desto mindre er det blitt et enda mer bevisst ønske hos campingfamilier, at det hører med til ferien.

Da er det tid og råd til, at det kan gjøres litt ekstra for alle i familien. Det er ikke lenger så uvanlig, at det på campingplassene finnes spa, sauna, massasje og treningsstudio. Flere campingplasser har også knyttet til seg profesjonelle behandlere, så kvaliteten er sikret.

I løpet av en ukes ferie på campingplassen kan flere måneders stress og jag være kurert.


Spis og vær glad

Det er ikke bare en vits, at god mat gjør glade mennesker gladere. Det gjelder uansett, om man velger en god og mør biff på grillen, mens det nytes et godt glass rødvin eller en kveld på restaurant. Hjemme ved campingvognen eller bobilen er det god tid til å gjøre seg flid med kveldsmaten, som nytes i det fri sammen med dem man setter størst pris på. En helt annen løsning er også å forkjæle hele familien med en gastronomisk opplevelse. Og dem er det mange av på Fyn. Det skyldes først og fremst et vell av spisesteder med noen av landets beste kokker, men også de gode fynske råvarene, som setter sitt preg på den gastronomiske opplevelsen. Fler og fler campingplasser har også flere forskjellige spisemuligheter på selve plassen. Som camper velger du altså selv, hva slags middag, som frister mest og best av alt, det er helt opp til deg og din familie, hvor og hvordan maten skal nytes.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden