: Familie forteller: Suverene opplevelser med vår Cabby | Din Fritid

Familie forteller: Suverene opplevelser med vår Cabby

En far, som elsker camping. En mor, som bare skulle overtales og to barn, som slett ikke er i tvil om, at camping er den beste ferieformen, som finnes. Familien Enemark Redal fra Roskilde i Danmark elsker sin Cabby.

Rasmus Enemark Redal feirer her nyttår i familiens Cabby

- Jeg har alltid campet, men mye mer primitivt enn i dag. Det har vært fotturer med telt og primus på fjellet i Norge. Naturen er viktig for meg og den er stadig en vesentlig del av, hvorfor vi som familie har valgt camping, forteller Rasmus Enemark Redal.

Familien startet med en campingvogn med luftvarme, men etter et par uheldige opplevelser med kalde netter på vintercamping, ble det til slutt bestemt, at det måtte en ny og bedre campingvogn til. Valget falt på en Cabby 800. Et valg som familien aldri har angret.

Bélèn Enemark Redal er fra Spania - så hvert år pakkes campingvognen og så skal familien sydover

Ned gjennom Europa

- Min kone er fra Spania, så hver sommer pakker vi campingvognen og kjører fire uker sydover. Vi velger alltid forskjellige veier ned gjennom Europa, så vi kan få noen gode opplevelser med hjem. Barna er også med på å velge, hva vi skal se og oppleve underveis. Selvfølgelig liker de godt campingplasser med svømmebasseng, men naturen og fjellene byr også på unike opplevelser, som barna gjerne vil ha i dag, forteller Rasmus Enemark Redal.

Campingvognen har køyer og dobbeltseng, noe som betyr at alle i familien sover godt. Det var bare en av de tingene, som ble veldig høyt prioritert, da det i sin tid skulle velges en ny campingvogn. En annen viktig ting var sentralvarme.

Familien Enemark Redal har her dratt til Branäs - og deres Cabby er selvfølgelig med

- Vi camper også veldig gjerne om vinteren. Her er det Branäs og Hovfjället, som trekker. Første gang vi var av gårde forsvant varmen midt på natten. Det glemmer vi aldri. I den nye vognen har vi sentralvarme og det virker fantastisk, så nå kan vi slappe av selv om det er kaldt utenfor, sier Rasmus Enemark Redal.

I dag brukes campingvognen hele året. Hver årstid har sin sjarm og spør man barna, er de slett ikke i tvil – de kan ikke komme av gårde ofte nok.

Det er god plass til familiekos i campingvognen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tags: 

På forsiden