: Ventura 2011: Variert teltkolleksjon | Din Fritid

Ventura 2011: Variert teltkolleksjon

Ventura kan til 2011-sesongen by på et bredt program innenfor fortelt til den prisbevisste caravanisten som liker å være på farten. Med fokus på kvalitet og holdbarhet samt viktigheten av et ideelt oppholdsrom på campingturen, er Ventura en trofast ledsager på turen.

Pacific 300 fortelt fra Ventura

Pacific 300

Ventura kolleksjonen omfatter slitesterke hel- og delfortelt til campingvognen, blant annet ”Pacific 300”, som er et 4 meter dypt fortelt i belagt materiale. Forteltet er til tross for sin dybde egnet til både reise- og sesongcamping. Oppsetting gjøres raskt og ukomplisert med et minimum av stenger, og med det lette glassfiberstativet reduseres vekten ved reisebruk. Pacific 300 kan dessuten utstyres med en utbygning til for eksempel oppbevaring eller overnattingsgjester.

Fresstander fortelt til bobilen fra Ventura

Freestander - telt til autocamperen

”Freestander” er et frittstående telt til campingbussen/bobilen. Det tilsluttes med et smart slusesystem til bilen, og når man kjører derfra kan hele baksiden av teltet lukkes. Modellen har et myggnettvindu i gavlen og nedfellbare og avtakelige gavler. Sistnevnte muliggjør, at en utbygning (ekstrautstyr) kan monteres. Freestander er framstilt i belagt polyester, som er et vedlikeholdsvennlig materiale. Både materialets beskaffenhet og stativet i lett glassfiber, er store fordeler, når man reiser rundt.

Ventura-serien omfatter naturligvis også et utvalg med tilbehør, blant annet en trefløys levegg i belagt polyester, utbygninger, gulvtepper og sist, men ikke minst et frittstående redskapstelt – ”Space”. Space har et bunnmål på 220 x 150 cm og er forsynt med et myggnettvindu for økt ventilasjon. Det kan stenges ved hjelp av utvendig glidelåsklaff i preget folie.

Basic Medium fortelt fra Ventura

Basic serien - nyhet fra Ventura

Det nyeste tilskudd på stammen er Ventura Basic-serien, som består av tre lettvektstelt med en enkel stangkonstruksjon og framstilt i lett polyestermateriale – ideelt til reisebruk. Delteltene leveres med egen bæreveske og inkluderer plugger, barduner og understykke.

- Vi kunne se, at det var behov for et alternativ til den reiselystne camperen, som gjerne vil på en kort helgetur – og det er en mulighet som vi nå kan tilby – til og med til en god pris, forteller salgsdirektør Morten T. Kjeldsen. Dermed ble Basic-serien en realitet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden