: CampForever 2012: Utstyr til alle former for camping | Din Fritid

CampForever 2012: Utstyr til alle former for camping

I dag er det ikke nok å ha en flott campingvogn eller bobil. Campingutstyr er en stor del av ferien og utvalget er stort, hvis man titter på danske CampForevers sortiment.

CampForevers utvalg er stort

Uansett om man har bruk for campingmøbler, service, kjølebokser, telt eller nye speil, så finnes det i CampForevers omfattende utvalg og i tillegg til helt andre priser enn man finner hos de nærmeste konkurrenter. De gunstige prisene kommer av store innkjøp. Når det kjøpes i så store volum, kan prisene presses ned, og det kommer kunden til gode, uten at det går ut over kvaliteten.

- Vi forsøker framfor alt å ha en stor bredde i sortimentet vårt. Campingutstyr er veldig omfattende, og for å bygge opp et anerkjent varemerke, så kreves det i dag, at det er mye å velge blant. Derfor har vi i dag over 500 varenumre med alt til camping på alle de fire årstidene, sier Claus Larsen fra CampForever.

CampForever er et dansk brand, som så dagens lys i 2006. Opp gjennom årene er det bygget opp til å være et av de mest omfattende campingutstyrsmerker i Danmark.

Les mer på www.campforever.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden