: Adria 2012: Astella – for premuim kundene | Din Fritid

Adria 2012: Astella – for premuim kundene

Adria har flere nyheter både innenfor campingvogner og bobiler. En av disse er vogna Adria Astella, som skal tilfredsstille kundene som søker i premium-segmentet. Astella-serien representerer i viss grad en videreutvikling av Supremeserien fra 2011, og den fyller gapet mellom klassiske Adora og toppmodellen Alpina.

Adria Astella (2012-modell)

Astella-serien inneholder fire forskjellige grunnriss, blant annet den klassiske to-persons-varianten 512 UP med dobbeltsengt eller 553 PH med sentral sittegruppe, kjøkken og dobbeltsenger fram. Det er også mulig å få vogna med køyesenger for barn. Da heter den 563 PT. Astella 472 LU har enkeltsenger.
Noen finesser er blant annet en sammenleggbar vaskeservant. Ellers er vekten totalt ca 1.460 kilo, og lengden straks under 7,5 meter. Bredden er 2,45 meter og høyden 2,58 meter. Det er stor kontrast innvendig med ganske mørke møbler mot lyse arbeidsflater for eksempel i kjøkkenet. Belysningen er meget bra, blant annet med spotlights med LED-lamper. Astella har polyester eksteriør, myggnett på alle vinduer, forteltbelysning, kjøkkenvifte, 105 liters kjøleskap og anti-bakterielle fjærmadrasser. For vinterbruk spesielt finnes også Alde vannbåret sentralvarme, elektrisk gulvvarme (transformator er inkludert i plusspakke), Heiki II takvindu, sammenkoblete avløp, multimedia og TV-løsninger, front og endevegg av ABS-plast, 50 liters ferskvannstank og takkåpe av modell hjulbue. Som ekstrautstyr kan du få lettmetallfelger, myggnettsdør, bord med teleskopisk ben i rundsittegruppen, 350 VA transformator for gulvvarme og holder for flatskjerms-TV.

Vil du slå til å ha møblene i hvitt skinn så koster det 16.000 kroner ekstra, mens skreddersydd gulvteppe er priset til 4.000 kroner. Adria fyller som sagt gapet mellom Adora og Alpina-seriene med denne nye Astella-serien, som tar over for Supreme. 553 PH er for øvrig sammen med 563 PT den dyreste Astella-varianten.

Les mer her: www.adria-mobil.com/no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden