: Cabby 2012: 188 nyheter og forbedringer | Din Fritid

Cabby 2012: 188 nyheter og forbedringer

Cabbys 2012-modeller inneholder ikke mindre enn 188 nyheter og forbedringer, som skal gi Cabby-vognene en enda mer eksklusiv design og følelse, samt bedre komfort.

Cabbys 2012- modellene inneholder flere nyheter og forbedringer

Svein Valheim som kom hjem fra Australia og tok over svenske Cabby er stolt av nyhetene:
– Vi har markedets største dusj, vi har tatt inspirasjon fra båt og spamiljøet og vi er alene om å kunne ha varme for eksempel bare i gulvet, sier Valheim stolt. Han er nå styreleder hos Cabby. Cabby viser til at 2012-modellene inneholder flere nyheter og forbedringer enn på lenge, noe som gir enda flere valgmuligheter for alle som vil sette sitt eget preg på vogna.
– Vi har markedets største dusj, og det er kanskje den største forbedringen i neste års modeller, sier en stolt Svein Valheim, som legger til at det er dusj i vognene fra 6,20 meter og oppover. De nydesignede baderommene skal dessuten gi både en båt- og spafølelse. Utvendig ser du også forandringer, blant annet et nydesignet bakparti med LED-belysning. Rundt lampene er det rød farge på standardmodellene og svart på Caienna-modellene.
– Det ser nesten ut som en bobil. At vi ikke har vindu bak i vognene er en vintergreie. Fronten har fått ny design, blant annet med store håndtak til å dra vogna i. Ifølge Valheim er det for at de yngre lettere skal kunne ta i et tak. Det er nytt drag fra alko og ATC, anti-wobbling, som Cabby er alene om som standardutstyr hittil.

Du har fire Valgmuligheter av veggen bak kjøkkenbenken. Her har kjøkkenet vinkelkrok

Ny innredning og 12 nye planløsninger

– Vi har jobbet lenge med å finne en innredning som våre kunder spør etter. Nå har vi havnet på en epletre-farge med et ekstra lag lakk som gir en eksklusiv følelse. Det er en noe mørkere variant enn tidligere. Våre vogner har alltid vært nordisk lyse, men det ble litt for kaldt, forklarer Svein Valheim. Badet og dusjen er altså blant de største forandringene innvendig, men også kjøkkenet har fått en del nyheter. Du har for eksempel fire valgmuligheter på veggen bak kjøkkenbenken, dessuten kan sideskapet trekkes ut og gi en større arbeidsflate. Vannkrana står også på benken for å gi bedre plass.
– Vi har også markedets beste softclose- system i våre kjøkkenskuffer og overskap, påstår Svein Valheim. Som mener det samme også om sittekomforten og som dessuten skryter av at det luftig og riktig god takhøyde.
– De buete toalettdørene gir bedre benplass, og vi har også fått bredere ytterdører. Dessuten er radio- og Cdspiller standardutstyr.

Cabby har, i motsetning til for eksempel Rapidos bobil som går fra tre til to kokeplater, gått opp fra tre til fire kokeplater. Gassovnen som er standard finnes i tre varianter.
– Vi har 12 nye planløsninger, og i modellene L, F2B og F2C finnes det mer oppbevaringsplass og større plass til bevegelse, sier Valheim videre.
– Vognene fra Cabby finnes i seks lengder fra 5,70 meter og oppover, og vi har totalt over 40 planløsninger. Det går å kjøpe panelgardiner som tilvalg istedet for de vanlige gardinene, og man kan velge side for toalettet. LTFstår for toalett på vindussiden, mens LTD står for toalett på dørsiden. Cabby har også øket antallet tekstilvarianter i sine vogner.

Cabbys 2012-modeller inneholder ikke mindre enn 188 nyheter og forbedringer

Tradisjon i Kristinehamn

Cabby er et velkjent navn i Norden når det gjelder campingvogner. Siden 1964 har firmaet hatt sitt sete i Kristinehamn i den østre delen av Värmland (øst for Karlstad). Til tross for økonomiske kriseår i bransjen, flere eierskifter og i blant en økonomisk balansegang påstår nå den norske styrelederen Svein Valheim at pila peker oppover igjen for Cabby.
– Ja, vi har klart å holde oss på samme nivå til tross for finanskrisen, og vi tror mye på de nyhetene vi nå presenterer for 2012, sier han.
Svein Valheim forteller videre at Cabby-vognene med vannbåret gulvvarme fra Alde kan stilles inn slik at det kan for eksempel være varmt foran og kaldt bak, et system som er standard i Caienna-modellene.

Les mer her: www.cabby.se/no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden