: DCT 2012: Frisk og veluthvilt i ferien med massasjemadrass | Din Fritid

DCT 2012: Frisk og veluthvilt i ferien med massasjemadrass

Vi vet alle, at det ikke er madrassen, som har kostet mest penger, når vi kjøper en ny bobil eller campingvogn. Ikke desto mindre kan madrassen være helt avgjørende for en god ferie ? Kanskje er det verdt en investering?

Sov godt - også på campingferien

Med en massasjemadrass fra Medicotherm gjør du noe godt for ditt velbehag. Madrassen kombinerer en ortopedisk sunn liggestilling med høyeste hygiene. Madrassen har en syv soners komfortkjerne, fem massasjesoner og flere på forhånd innstallerte massasjeprogrammer, som er utviklet av terapeuter. Det betyr, at madrassen kan medvirke til reduksjon av vann i bena, økt blodgjennomstrømning, lindring av leddsmerter, ryggsøyle? og isjassmerter og mye, mye mer. Alt i alt er det basis for en riktig god søvn. Madrassen finnes også uten massasje.

For begge modellene gjelder, at de er et paradis for allergikere, da madrassens fibre transporterer fuktighet bort fra kroppen og danner en sone av velvære på huden. De store temperatursvingningene, som gjennom året oppstår i en bobil eller campingvogn, skaper perfekt grobunn for sopp, bakterier, midd og svettelukt, men de har ikke en sjanse i madrassenes tekstiler - og dette uten at det er tilsatt skadelige kjemikalier.

Madrassene spesialtilpasses og bestilles derfor etter mål.

Les mer og finn nærmeste forhandler her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden