: Danmark: Hvidbjerg Strand Feriepark åpner nytt innendørs lekeland | Din Fritid

Danmark: Hvidbjerg Strand Feriepark åpner nytt innendørs lekeland

Hvidbjerg Strand Feriepark er barnas danske ferieparadis med aktiviteter for alle aldre, og som noe nytt til sesongen 2012 åpnes et nytt innendørs lekeland Play City tematisert i beste westernstil. Det er imidlertid ikke den eneste nyheten til denne sesongen. Det er også bygget helt nye hytter.

Nyt legeland/aktivitetscenter på Hvidbjerg Strand Feriepark

Den 750 m2 store lekehallen Play City byr på trampoliner, klatrevegg, hengebroer, free-fall rutsjebaner, mini fotballbaner og kan utfordre barn i alle aldre.
- Det gleder oss, at vi nå kan tilby alle barna innendørs lek i beste western stil og ikke bare underholde dem, men også utfordre dem både fysisk og mentalt. Vi fortsetter den kreative stilen fra vår populære westernby, som hvert år besøkes av tusenvis av glade barn, sier Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark.
Lekehallen er beliggende i den fra før populære westernbyen, som i tillegg til å tilby riding på islandshester snart åpner et nytt kreativt verksted, der barna kan male, tegne, bake boller og mye, mye mer. Så skulle det danske været svikte, er det fortsatt en masse aktiviteter for de lekeglade.

Nye fiskehytter på Hvidbjerg Strand Feriepark, med udendørs spa

Nye standarder for hytter

Hvidbjerg Strand Feriepark er en av Danmarks mest luksuriøse og prisbelønnede campingplasser, og til denne sesongen setter plassen igjen nye standarder for hytteutleie. Plassen lanserer helt nye såkalte fiskerhus, som er bygget på pæler i en nylig anlagt sjø. Hyttene er topp moderne innredet og har plass til fire til seks personer. I tillegg til den gode plassen i de velinnredede hyttene, så har man en stor utendørs terrasse med utsikt over sjøen.
To av fiskerhusene har dessuten privat utendørs jacuzzi med utsikt over sjøen, så kan hele familien hoppe i boblebadets varme vann og nyte den klare kveldshimmelen.
- Vi vet, at folk gjerne vil på camping, og det er mange som helst vil bo i en hytte, så de bare kan flytte inn med sine private ting. Enklere blir ikke å komme på camping og det passer mange travle barnefamilier bra. Samtidig opplever vi at fler og fler etterspør noe annerledes og hytter, der tingene er topp moderne, avslutter Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark.

Les mer om Hvidbjerg Strand Feriepark her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden