: Tyskland: Sykkel Konsert 2012 i Potsdam | Din Fritid

Tyskland: Sykkel Konsert 2012 i Potsdam

Camping og sykkel hører sammen, og legger du turen til Brandenburg-området 17. juni er ikke sykkelen bare med som et mosjons- og sightseeingredskap, men også en kilde til kulturopplevelser.

Legger du turen til Brandenburg-området 17. juni er der Sykkel Konsert 2012 i Potsdam

Den 17. Juni går nemlig den tredje utgaven av “The Cycle Consert” av stabelen, et arrangement som i løpet av disse årene har vokst til et høydepunkt blant turistbegivenhetene i dette området. Det anbefales derfor å være tidlig ute med å bestille billetter, da de erfaringsmessig blir fort utsolgt.

Årets konsert skal være med på å markere at det er 300 år siden keiser Fredrik den store ble født, og skal gi en historisk bakgrunn på den prøyssiske herskeren i den byen der han bodde og regjerte landet. To turer skal ta gjestene forbi historiske monumenter og andre vitnesbyrd om keiser Fredriks Potsdam. Så dersom du liker å sykle og i tillegg liker å høre på musikk er Potsdam stedet å være den 17. juni 2012. For å kunne delta er det første du må gjøre å sjekke og bytte billetten i et såkalt ”day-pass” og andre personlige reisedokumenter. Deretter er det bare å sette seg på sykkelsetet og velge blant de 16 ulike konsertene i tillegg til litterære arrangement og teater, fordelt på 24 forskjellige steder. Reisedokumentene gir også syklistene gratis adgang til alle konsertene samt mulighet til å være med på ulike sightseeingturer, I tillegg til rabatt på utvalgte restauranter.

Sykkelturen kan også bli ispedd besøk på ulike slott, museer, kjente bygninger og kirker i og utenfor Potsdam I Brandenburg.

Les mer her: www.nikolaisaal.de/mps/11/fahrradkonzert_2012.php

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden