: Hobby 2013: Premium-suksessen følges opp med to barneromsvogner | Din Fritid

Hobby 2013: Premium-suksessen følges opp med to barneromsvogner

Hobbys storsatsing på Premiumprogrammet fortsetter. Foran modellåret 2013 utvides Premiumserien med to barneromsvogner.

Uansett modell får du en luksuriøs vogn

To velutstyrte vogner

Caravanbransjens store nyhet til modellåret 2012 sto utvilsomt Europa-eneren Hobby for. Med Premiumvognen ble det satt en helt ny formstandard i bransjen.

Serien har fått en veldig bra mottagelse og det antas fra Hobby-hold at andelen vil øke ytterligere.

Årets satsing på barneromsvogner antas å bidra til at Premiumsalget stiger. To nye barneromsvogner er utviklet og inngår nå i det kommende sortimentet.

Barneromsvognene har modellbetegnelsene 540 KMFe og 650 UKFe.

Dette er to velutstyrte vogner som er tilpasset barnefamilier. Den minste vognen er snaut åtte meter lang mens den største er nesten en meter lengre. Begge vognene har planløsninger med barnesenger og rominndeling med godt om plass for hele familien. I begge vognene er det satset på velutstyrte kjøkken med god plass.

Det er to velutstyrte vogner som er tilpasset for barnefamilier

Tolv modeller i serien

Premiumserien 2013 består totalt av 12 ulike modeller. Den minste er 668 centimeter lang og den største i klassen er hele 9,5 meter.

Uansett modell får du en luksuriøs vogn. Både utvendig og innvendig er det vogner med veldig rene og lyse overflater. Ser man på detaljene så finner man en vogn med gjennomtenkte løsninger av både stort og smått. Se for eksempel på kjøkkeninnredningen, den lave lasteterskelen til gasskassen, madrassene og belysningsløsningene. Det er bare noen eksempler.

Les mer om Hobby her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden