: T.E.C 2013: Nyheter - Travel Active og Travel King | Din Fritid

T.E.C 2013: Nyheter - Travel Active og Travel King

Når tyske T.E.C. presenterte sine modeller av både campingvogner og bobiler for 2013 har campingvognene blitt delt inn i tre kategorier: Travel Active, Travel King og Travel Style. Vi kikker litt nærmere på Acitve- og King-seriene.

T.E.C. Travel Active

Travel Active

Travel Active er det trofaste følgesvennen. Den sportslige mellomklassemodellen som allerede fra tidligere (under annet navn) har et funksjonelt indre. Derfor er det bare navnet og den utvendige dekoren som forandres i 2013-modellene.

Eksteriøret blir akkurat som hos øvrige modellserier, men betydeligmer moderne enn tidligere. Ifølge T.E.C. skal det nye eksteriøret campingvognas harmoniske linjer og gi et dynamiskt, fartsfylt inntrykk.

En ennen nyhet hos Travel Active er at de store lukene i kjøkkenet bliver erstattet av praktiske kjøkkenskuffer som gir bedre oppbevaringsplass. Stengningsmekanismen Soft-stop gjør dem enkle å bruke og er mer beskyttende mot materialet.

For at man enkelt skal kunne holde orden på bodelens elektronikk er alle knapper og brytere samlet i et nydesignet sentralt manøverpanel ovenfor inngangsdøra.

Når det gjelder interiøret kan du velge mellom altenativene Moldau og Ijsselmeer, som skal stå i harmoni med innredningen.

Travel Active finnes i ti grunnriss og planløsninger. En viktig nyhet er at vognene for å gi bedre beskyttelse mot uvær og hagl er de standardutstyrt med tak, front og bakdel i glassfiber. En nyhet er modellen 522 TKM. Den er 8,06 meter lang, 2,5 meter bred og har køyesenger. Her er det god plass, og planløsningen passer meget bra for barnefamilier.


Travel King

Travel King er T.E.C.s luksusmodell. I sin presentasjon skriver produsenten at det dynamiske eksteriøret er både elegant og sporty, og at den fargekoordinerte dekoren framhever campingvognas linjer og danner en harmonisk helhet.

Glassfiber i tak, front og bakdel inngår som standard og beskytter utsiden mot vær og vind. Innredningen i Travel King bygger på et nytt romkonsept som minner om spesialmodellene i serien Edition 55. Til det trivelige interiøret kan du velge typene Donau eller Mass som kledsel.

Også her er de plasskrevende lukene i kjøkkendelen byttet ut med romslige og praktiske kjøkkenskuffer som gir større oppbevaringsplass.

Soft-Stop finnes akkurat som i Travel Active for enkelt å bruke og sikre skuffene. Sovedelens overskap gir ytterligere oppbevaringsmuligheter, og under overskapene ved sittegruppa finnes også åpne hyller. Rominndelingen likner den som finnes hos Travel Active.

Travel King finnes i syv varianter: 460 TDF, 460 TE, 470 TE, 510 TE, 520 TKM, 522 TKM og nye 520 LD, som har stor sittegruppe og L-kjøkken.

Les mer om T.E.C. her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden