: Cabby 2013: Et imponerende sterkt karosseri | Din Fritid

Cabby 2013: Et imponerende sterkt karosseri

Cabby har, i henhold til det firmaet selv hevder, markedets sterkeste karosseri. For å bevise det løftet man helt enkelt opp en bil og plasserte den på taket av en Cabbyvogn. Nå behøver i hvert fall ikke potensielle kjøpere å tvile på at taket tåler å bli gått på – med god margin.

 


Cabby har, i henhold til det firmaet påstår, markedets sterkeste karosseri. For å bevise det løftet man ganske enkelt opp en bil og plasserte den på taket av en Cabbyvogn.

Karosseriet påvirker kjøreegenskapene positivt

Likevel er taket på det kommende modellårets vogner hevet. Trass i at den innvendige plassen er utvidet er konstruksjonen like stabil som tidligere. Cabbys vridstive karosseri påvirker også kjøreegenskapene positivt. I tillegg til økt plass har Cabby utviklet sittekomforten i de nye vognene. Så vel sitte- som ryggputer er forbedret ergonomisk og sittedybden er blitt utvidet. Putene har også fått en ny design med mykere former. På detaljsiden kan noteres at arbeidsflaten i kjøkkenet er blitt større og at det finns montert en spesiell nattbelysning. Den består av en diskret lysrampe som kan stilles inn i to stillinger for å gi hjelpelys i mørket.

Badeværelse med spafølelse

Den store lasteluken på vognene har i år fått en egenutviklet luftstyringsspalte som skal gi maksimal sirkulasjon. Flere stoffalternativer og høyere utstyrsstandard i den eksklusive Caienna-serien utloves også. Innredningen i de nye modellene av Cabbyvognene preges av epletre og et badeværelse med båtløsninger og spafølelse. Det høye utstyrsnivået, samt at det er bygd på et Alko-chassis med antislingersystem, består. Det vannbårne varmesystemet kombinert med bra isolering gir garantert høy bokomfort også vinterstid. Sammenfattet kan sies at Cabby bygger noen av markedets mest eksklusive campingvogner med like høy standard som det de fleste har hjemme.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden