: Camp-let 2013: Ferie med teltvogn smitter | Din Fritid

Camp-let 2013: Ferie med teltvogn smitter

Hos familien Sørensen i Danmark, har gleden ved teltvognferie smittet over på sønnen Brian, som sammen med kjæresten Nina, nå suser rundt i foreldrenes Camp-let fra 2001.

 


Ferie med teltvogn smitter - Brian suser rundt i foreldrenes Camp-let fra 2001 sammen med kjæresten Nina

Brian Herlev Sørensen er til daglig bussjåfør og kjører daglig mange kilometer. Man skulle tro, at han får kjørt tilstrekkelig til hverdags, men slik er det ikke. Sommerferien byr på mange timer bak rattet når turen går ned gjennom Europa, i hans og kjæresten Nina Lidgaards Peugeot 207 SW og en Camp-let Royal på kroken. Nina var litt skeptisk over Brians forslag om å kjøpe en teltvogn. - Det krevde litt overtalelse, innen vi kjøpte mine foreldres Camp-let fra 2001, forteller Brian. De har hatt Camp-let siden 1983, men siden moren min nå sitter i rullestol, er det ikke mye de får campet lengere. Camping er min foretrukne ferieform, og i dag er Nina like glad i å kjøre med vognen som jeg, sier han. Før paret kjøpte teltvognen, har Brian lånt den mye i løpet av årene. - Det er noe helt annet enn campingvogn, hvor man er i et lukket rom. Med Camp-let er man en del av naturen. Dessuten er det en helt annen kjørekomfort enn med campingvogn. Man merker ikke, at man har Camp-let’n med, heller ikke på drivstoffet. Vi kan lett holde 18-20 kilometer på literen, avslutter Brian Herlev Sørensen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden