: Ny forhandler av Adria i Østfold | Din Fritid

Ny forhandler av Adria i Østfold

Mysen Caravan blir forhandler for Adria i tillegg til de etablerte merkene:Dethleffs, Bürstner, Cabby, Hymer, Camp-let, Sunlight, og Knaus.

Adria produserer sine modeller i Slovenia, på bildet ser vi Alpina 2014-modell.

Etablert produsent

Adria Mobil har produsert campingvogner siden 1965. Adria satset tidlig på det Skandinaviske markedet, og tilpasset produktene deretter. I dag blir Adria produsert i Slovenia etter strenge kvalitets og miljømessige krav, som tilfredsstiller ISO 14001 og EU sine krav på alle områder.
Adria tilbyr et bredt spekter av campingvogner og bobiler, og er i dag en av de største leverandørene av Caravans i Norge og Sverige.

Mysen Caravan kan nå også tilby Adria i sitt produktsortiment.

Etablert forhandler

Mysen Caravan startet i en kontorbrakke på Ramstad Industriområde og den første vognen ble solgt i 1978. I dag disponerer Mysen Caravan ca 2500 kvm fordelt på utstilling, rekvisitabutikk, delelager og verksted, samt et uteareal på ca. 7000 kvm. Bedriften har hele tiden vært lokalisert på Ramstad Industriområde i Mysen. Det er i dag 14 ansatte og en forventet omsetning på ca. 85 millioner kroner i 2013 med mer enn 300 solgte enheter.
Mysen Caravans produktspekter spenner seg fra telt og telthengere på den ene siden, til store campingvogner og bobiler på den andre. I tillegg til Adria fører Mysen Caravan merkene: Dethleffs, Bürstner, Cabby, Hymer, Camp-let, Sunlight, og Knaus.
– Med Adria på laget kan vi nå tilby et tilnærmet komplett modellprogram. Dette gjør at vi kan møte de fleste kunders behov og ønsker, sier daglig leder Rune Lysaker hos Mysen Caravan A/S.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden