: Vogn med stil | Din Fritid

Vogn med stil

Knaus Tabbert er markedsledende på campingvogn i Tyskland, og Knaus gjør det spesielt godt i Norge for tiden. Nå lanserer de klassikeren Knaus Lifestyle 550 LK i ny drakt.

Van

Det er en imponerende årsproduksjon fra konsernet med 2500 bobiler, 8000 campingvogner og 1600 kassebiler i klassen vi gjerne kaller van.
I volum er Knaus nummer to i Tyskland på bobil med sine rundt 20 prosent markedsandel. Omsetningen er på hele 275 millioner euro i året, og for inneværende år er det forventet en produksjon på 2800 bobiler, 200 flere i van-klassen og likt antall campingvogner.

Klassiker i ny drakt

Knaus Lifestyle 550 LK skal gi sine brukere en lounge feeling. Den er moderne, bredere, har bedre utnyttelse av innvendig plass og mer lagerplass. Modellen skiller seg klart ut med sitt design, som også inkluderer ny funksjon ifølge produsenten. Modellen leveres med tekstilene Carbon, Stone og Petrol.

Tabbert

Tabbert hører til samme konsern som Knaus og de har investert 6 millioner euro i fabrikken de siste 15 månedene. Pengene er brukt til nye haller, mer ressurser på medarbeiderne og infrastrukturen på fabrikken. Tabbert ønsker å være spesielt gode på å arrangere kundetreff, noe som har vist seg å være en stor suksess. I høst hadde fabrikken 120 Tabbert sluttkunder på besøk med stor suksess for begge parter.
– Det er nyttig å få direkte tilbakemelding fra brukerne, kunne representanten for produsenten fortelle.

Nyheter

Det er lite nytt nå midt i et produksjonsår fra Tabbert. Det kommer et nytt luksusbad på 750 HTD og en ny opsjon på barnerom. Spesialutgaven Alfred Tabbert edition fortsetter på 560 DM også i 2014. Alle vogner får nå ATC siden Tabbert ikke ønsker at sikkerhet skal handle om du har mye penger eller ikke. Sikkerhet må prioriteres og skal være for alle, kunne produsenten proklamere.

Caravisio

Vi kan vel nærmest kalle Caravisio for et forskningsprosjekt. Knaus Tabbert jobber videre med prosjektet sammen med sine mange samarbeidspartnere. Totalt 20 firmaer er involvert i prosjektet. Caravisio har fått egne internettsider og eget sted på facebook med snart 4000 følgere. Produktet har fått massiv pressedekning, og KnausTabbert er så langt fornøyd med hva de har fått ut av prosjektet som foreløpig bare har resultert i en prototype.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden