: Caravanmessen 2015: Messe med tilbehør | Din Fritid

Caravanmessen 2015: Messe med tilbehør

–Jeg gleder meg veldig til årets caravanmesse som blir rekordstor. Vi øker utstillingsarealet med 3500 kvadratmeter. Her vil de besøkende finne siste nytt - i tillegg kan vi friste med ”tilbehør” i form av lekker grillmat og smaksprøver, forteller messesjef Konrad Sel.

Grill - året rundt!

– Mat er spennende, og vi gleder oss over at Weber er med på årets Caravanmesse. De vil vise grilllutstyr og tilbehør, ulike grillteknikker samt servere smaksprøver. Denne matdemonstrasjonen vil skje i uteområdet mellom B- og C-hallen. Flere ulike kokker vil komme innom og demonstrere, blant annet grill-landslaget. Det vil bli et unikt fokus på vintergrilling som mange varsler vil bli mer og mer populært. Det vil være aktivitet ved grillene hele messens åpningstid, lover Sel.

Fokus på sikkerhet

En annen nyhet i år er at Statens Vegvesen vil ha en stor informasjonsstand hvor det vil bli fokus på sikkerhet i bil, campingvogn og bobil. I tillegg vil det bli mulig å komme med spørsmål om vognkort, førerkort, vekt og hvilke regler som gjelder i utlandet. – Årets caravanmesse blir en meget komplett messe - alle er med og dette blir virkelig en flott møteplass for de som vurderer å kjøpe nytt. Om man sammenligner med noen år tilbake i tid har både bobiler og campingvogner gjort store fremskritt - spesielt når det gjelder komfort. Jeg håper mange av de som har en eldre vogn eller bobil tar turen på messen og får opp øynene for all den produktutviklingen som er lagt i en moderne campingvogn eller bobil. Investeringen for en familie som skal bytte ut en eldre vogn er beskjeden i forhold til opplevelsen av økt komfort, etter min mening. Det er heller ingen unnskyldning om vogna er vanskelig tilgjengelig, de fleste forhandlere tilbyr nå å løfte ut den gamle vogna og løfte på plass den nye. Ikke minst praktisk om du har spikertelt med platting, hage og liknende, forteller Konrad Sel.


Messecamp med transport til selve messeområdet i gamle veteranbusser anbefales!

Messecamp

Som vanlig ordner NCC avdeling Romerike Messecamp på Hellerudsletta med både underholdning, gratis buss til messeområdet og stor stemning. Arrangører minner om at det nå er mulig å betale med kort for oppholdet på campen. Det er ingen påmelding, men NCC på Romerike regner likevel med at alle som ønsker får plass på det store området på Hellerudsletta. Om du går inn på Caravanmessens hjemmeside finner du også link til ytterligere informasjon om Messecampen. Det blir i år oktober-fest fredag kveld på ExpoRama. Lørdag kveld blir det tradisjonell messekro med levende musikk fra ”Småtroll”.


En blid gjeng vil være på Bobil & Caravans stand for å fortelle om landets eneste uavhengige blad for caravan og bobil.

Bobil & Caravan på plass

Som vanlig er Bobil & Caravan på plass med egen stand i hall D (D01-08). Her kan du treffe oss for en prat, bli med i konkurranser, få gode abonnementstilbud eller fortelle om dine opplevelser og tips!


Stabler med esker fylt med godteri som skal deles ut på Bobil & Caravans stand!

Godteri på lur

Også i år vil det bli rikelige mengder med søtsaker på Bobil & Caravans stand. I tillegg til flere esker med Ahlgrens Bilar vil markedsansvarlig Heidi Risbråthe i år ha med seg 50 esker med blandet smågodt fra Haribo! Så kom gjerne innom for en smaksprøve og en prat!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden