Annonsørinnhold:: Nye Arto – første Liner basert på Mercedes Sprinter | Din Fritid
Annonsørinnhold:

Nye Arto – første Liner basert på Mercedes Sprinter

Utmerket design, siste teknologi og smarte funksjoner. Med Arto legger Niesmann+Bischoff listen høyt for helintegrerte basert på Mercedes Sprinter.

Helintegrerte Arto er tilgjengelig med to planløsninger: Arto 78 med enkeltaksel måler 7,82 meter i lengden, mens Arto 88 med tandemaksel imponerer med 9,06 meter. Den store bredden på 2,40 meter understreker at Arto er et kjøretøy i Liner-klassen. Tillatt totalvekt for Arto 78 er solide 4,5 tonn, mens tandemakslede Arto 88 er godkjent for 5,5 tonn.

Det som gjør Arto så unik:

Det er den første helintegrerte Liner basert på Mercedes Sprinter. Det har noen fordeler. Det spesielle dobbeltgulv-oppbevaringsrommet og den store hekkgarasjen gir imponerende oppbevaringsvolum på inntil 4532 liter. Oppbevaringsrommene i dobbeltgulvet og servicelukene er tilgjengelige via bussluker, som er integrert i sideskjørtene. Arto har dessuten de største tankene i sin klasse: 300 liter ferskvann og 200 liter spillvann, og om ønskelig et fasttanktoalett med en kapasitet på 170 liter og den faste gasstanken med kapasitet på 20 kg gass.

Dette Liner-utstyret gir maksimal selvforsyning, noe som gjenspeiles i det elektriske anlegget, standardutstyrt med litium-påbyggsbatteri som kan utvides opp til 450 Ah. I tillegg inntil 660 watt solcellemoduler med MPPT-regulator, 3 000 watt vekselstrømretter og et ladeapparat på 100 A.

Et annet høydepunkt er Smart Caravaning Unit. Bobilens innehaver kan overvåke og styre elektronikken i kjøretøyet med smarttelefonappen, uansett plassering.

En annen nyhet i Arto er de integrerte assistentsystemene til Mercedes: tempomat med avstandsregulering, Active Lane Assist, trafikkskiltassistent og tretthetsregistrering sørger for økt sikkerhet og kjørekomfort.

Klar design med en særlig touch, fra Niesmann+Bischoff

Innvendig er Arto gjennomtenkt ned til minste detalj: veggkledningen av filt sørger for eksempel for koselig romatmosfære og naturlig akustikk. Åpne siktakser fra førerhuset til bakre soveområde og et intelligent lyskonsept med bevegelsessensorer skaper en behagelig velværeatmosfære. Kjøkkenet kan tilpasse seg behovene individuelt. Kan velges med stekeovn inkl. grill, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin eller alternativt med et kompressor-kjøleskapskuff.

Arto kan utformes i den nettbaserte konfiguratoren allerede nå.

Nye Arto – første Liner basert på Mercedes Sprinter – et mesterverk av design og teknologi med høyt ambisjonsnivå.

HER kan du oppdage og lese mer om nye Arto!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden