: McLouis 2017: Svensk storselger | Din Fritid

McLouis 2017: Svensk storselger

En av Sveriges mest solgte bobiler er italienske McLouis. Merket er ikke på langt nær så populært i Norge men importør Løviknes Caravan har fått med seg en av landets største aktører, Arve Opsahl AS, for å få fart på salget.

Toscana, Italia: Bobil & Caravan var i juni tilstede på produsentens pressevisning i vakre Toscana. Da fortalte representanter for firmaene at de har mye spennende på gang, bli ikke forundret om det kommer en unik modell skreddersydd for det norske markedet innen ganske kort tid.

Stort utvalg modeller

McLouis har i tillegg til modellene Glamys og Twid både en serie med halvintegrerte modeller under navnet MC4, hvor du finner hele 13 ulike planløsninger i tre forskjellige interiørutførelser, samt en helintegrert modell under navnet Nevis. Den sistnevnte er kanskje mest interessant for Norge og består av syv planløsninger, og også her kan du velge mellom tre ulike interiørkombinasjoner Gold, Diamond og Karat. Nevis 22 er registrert for seks personer og er 726 cm lang. Inngangsdøra er bak og her finner du også to køyesenger som kan justeres i høyden. Dette for en mer fleksibel garasje. Køyesengene måler 77x220 cm og har hvert sitt vindu. Badet har egen dusjnisje med foldedører og vindu. Speilskapet har skyvedør og toalettrullholderen er integrert i skapdøren. Kjøkkenet er av god størrelse med tre bluss og stålvask. Kjøleskapet er på 145 liter og fryser på 25 liter. Tre skuffer og et stort underskap gir god oppbevaring og effekt-belysningen under benken fungerer bra. Det som for øvrig imponerer mest i denne modellen er sittegruppa. Her kan du fint invitere mange av dine naboer over på kaffe for denne rommer 8-10 personer uten problemer. En sjeldent stor sittegruppe gir Nevis 22 en romfølelse du finner få andre steder. Senkesengen foran er fint integrert i taket og LED-belysningen er effektfull både over og under skap og i taket. Ved å re opp seng ved sittegruppen har du seks soveplasser i denne modellen som den norske importøren har stor tro på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden