: Caravan Salon - verdens største messe | Din Fritid

Caravan Salon - verdens største messe

Lørdag 30. august åpnet europas største caravanmesse i Düsseldorf. Bobil & Caravans redaksjon var på plass med hele tre medarbeidere for å gi innblikk i hva som rører seg av trender og produkter på kontinentet. Her kan du se noen stemningsbilder fra messen med fokus på de mest visuelle campingvogn-nyhetene.

Nostalgi campingvogn

Det britiske firmaet Dub Box presenterte sin campingvogn Retro-Camper på messen. Vognen er støpt i glassfiber som er laget etter en autentisk VW T1 campingbuss. Chassiset er moderne og det gjelder også interiøret. Vi snakker om priser under 200 000 kr, men campingvognen selges foreløpig kun i USA, UK, Tyskland, Frankrike og Nederland. Imidlertid står Skandinavia og Norge på trappene. Vi kommer tilbake med mer info.


Hobby benyttet anledningen under Caravan Salon til å vise frem sin svart metall tema-campingvogn.

Hobby rocker

Hobby har benyttet anledningen til å få litt ekstra fokus på verdens største messe ved å dekorere en Premium 560CFe i tema metall rock: Vognen er i mattsvart med hvit dekor og innvendig er det en svært gjennomført finish på interiøret. Her er det alt fra TV med hjemmekinoanlegg og Playstation til kaffebar og sengetøy med samme grafiske elementer som på eksteriøret. En veldig tøff campingvogn, som viser hvor mye egenart det er mulig å få til.


Hobby har virkelig rendyrket sin rockete konseptvogn med et interiør som er hvilken som helst rockestjerne verdig.

Rocka vogn

 


Adria Altea.

Fargerikt fra Adria

Det mest visuelt spennende på hele Caravan Salon i år tør jeg påstå var Adrias Altea som er en reisevogn som kan leveres med din egen utvendige dekor. Mulighetene ble effektiv demonstrert med en videoprojektor som brukte en hvit vogn til å vise et utall morsomme og kreative motiver. Vi kommer nærmere tilbake til denne unike campingvognen.

Eller så kan Altea se slik ut…

Reportasje fra messen kommer i Bobil & Carvan utgave 7, som er å finne i løssalg fra 23. oktober.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden