: Hobby 2017: Satser på baderommet | Din Fritid

Hobby 2017: Satser på baderommet

Hobby er den campingvognprodusenten som selger suverent flest vogner på det norske markedet. Men markedsandelene har de siste årene falt. Nå oppgraderes flere av de sju seriene med en ny interiørløsning med stort bad.

Det er nok ingen produsenter som kan matche antallet på Hobbys 57 ulike campingvogn-modeller fordelt på sju produktserier. Selv om alle produktseriene er oppgradert er gjort lite på den rimeligste OnTour. Alle andre modeller har fått en 4 cm bredere dør, som nå måler 59,6 cm.

Sikkerhet

En viktig nyhet som frem til nå kun har vært tilgjengelig på toppmodellen Premium er det automatiske bremsejusteringssystemet ANS. Systemet blir standard på alle modeller og vil justere bremseklossene automatisk etter som de blir slitt. Det er Hobbys understelleverandør Knott som har utviklet systemet. Det er nå også mulig å få Knotts elektroniske stabiliseringssystem ETS Plus som tilbehør på nye modeller. Løsningen kan også ettermonteres.

Nye modeller

Hobby 495WFB er en ny modell med fransk sengeløsning i De Luxe-serien, her er det tverrstilte badet bakerst i vogna høyt prioritert. Neste steg opp er De Luxe Edition, som byr på tre nye modeller: 460LU (enkeltsenger for to), 490KMF (dobbeltseng og køyeseng) og 650KMFe (fransk seng, køyeseng og to sittegrupper). I Excellent-serien kommer 560WFU som er en lengre variant av 495WFB, og bredere. Liker du interiørløsningen med stort bad kan du få samme løsning på Prestige 660WFC, men den større vogna byr også på en skikkelig rundsitter. I 2012 ble design-sterke Premium-serien lansert. Den ble umiddelbart en suksess på grunn av sitt tøffe og særpregede design. Det blir ingen endringer på serien i 2017.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden