: SoliferPolar AB kjøper Cabby | Din Fritid

SoliferPolar AB kjøper Cabby

Som de fleste sikkert har fått med seg ble Cabby begjært konkurs i januar i år. Nå er det avklart at det er det svenske selskapet SoliferPolar AB som har kjøpt varemerket og konkursboet.

Polars sjef Tony Ekström forteller at de har overtatt Cabby for å kunne tilby reservedeler for de mange vognene som finnes i markedet. Bobil & Caravan erfarer at Cabby har jobbet hardt med å skaffe nye eiere og frisk kapital, men at det ikke har lykkes. Det at Polar kjøper konkursboet betyr i praksis kroken på døre for fremtidig produksjon av Cabby-vogner. Polar tilrettelegger i disse dager for å logistisk kunne håndtere også reservedeler til Cabby-vogner. Lageret flyttes til Polars fabrikk i Dorotea.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden