Har hatt stopp under koronakrisen:: Truma produserer igjen | Din Fritid
Har hatt stopp under koronakrisen:

Truma produserer igjen

På grunn av koronakrisen har også Truma innskrenket virksomheten i de siste ukene. I midten av april 2020 startet familiebedriften fra Putzbrunn opp produksjonen igjen med en liten arbeidsstokk, kan selskapet fortelle i en pressemelding. – Vi er hele tiden i kontakt med produsentene og forhandlerne, og vurderer sammen den aktuelle situasjonen og tilpasser oss den nye utviklingen trinn for trinn, opplyser administrerende direktør Alexander Wottrich.

For gradvis å øke driften igjen har Truma konsultert en lege og på dennes råd iverksatt en omfattende rekke hygienetiltak.

– Dette gjør at vi kan følge alle retningslinjene fra Robert Koch Institut og beskytte personellet best mulig. Obligatorisk bruk av maske for alle medarbeiderne er en del av dette. Ettersom det mangler egnet beskyttelsesutstyr i helse- og pleiesektoren, donerer vi størstedelen av de mottatte maskene, i første omgang flere tusen stykker, til eldrehjem i området rundt München og institusjoner i helsevesenet, sier Wottrich. Vi håper at vi snart skal få flere masker, for det er fremdeles svært store behov i pleiesektoren.”

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden