: Hvidbjerg Strand Feriepark: En av Europas beste (2003) | Din Fritid

Hvidbjerg Strand Feriepark: En av Europas beste (2003)

En gang i året kårer tyske ADAC, som tilsvarer NAF i Norge, Europas beste campingplasser. Det er helt og holdent gjestene som kan stemme på sin favorittplass. Bare en dansk campingplass er med på Topp 5.

I hele tre kategorier er Hvidbjerg Strand Feriepark med på Topp 5, for øvrig som den eneste danske campingplass. I henholdsvis ”Den mest komfortable og den mest gjestfrie campingplass” ligger campingplassen på femteplass, mens den i kategorien ”den mest barnevennlige campingplass” ligger som nummer fire. Steen Slaikjær, som står for den daglige drift uttaler: ”Vi er selvsagt veldig stolt av denne anerkjennelsen, først og fremst fordi det er gjestenes vurderinger som ligger til grunn, og det er i bunn og grunn deres mening rundt ferieopplevelsen som er det aller viktigste. At våre anstrengelser om å være med helt i toppen blant de beste campingplassene i Europa er lykkes, er bare en ekstra fjær i hatten.

Neste år fortsetter vi i samme stil med kontinuerlig utvikling av tilbudet samt den høye kvaliteten, for det er den kontinuerlige og vedvarende utvikling som gjør at vi kan være med i toppen. Vi har tidligere fått denne prisen, og prisen forplikter, og det er noe vi tar alvorlig”. Hvidbjerg Strand Feriepark ligger på Vestkysten ved Blåvand og er en av Danmarks få 5-stjerners campingplasser, som har spesialisert seg på barnefamilieferie både for familier med campingvogn eller for familier som heller vil bo i luksushytter. Plassen er åpen fra midten av mars til begynnelsen av november og har et stort tilbud av ulike aktiviteter, deriblant et innendørs badeland. Les mer her: www.hvidbjerg.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden