: Campingferie på Frankrikes første femstjerners plass | Din Fritid

Campingferie på Frankrikes første femstjerners plass

Anne-Vibeke, Tour de France, dk4, reiseprogrammer, campingprogrammer, Anne-Vibeke Rejser, Frankrike, Pyreneene, Andorra, Lourdes


Camping Massereau – femstjerners plass

Camping og vingård samme sted

Camping Massereau ligger i et stort åpent skogsområde, der det er grønt og frodig og fram for alt er det godt om plass, så man ikke bor tett og det i seg selv er ganske uvanlig på syd-franske campingplasser, der den skandinaviske tre-meters regelen ikke praktiseres. Det er fine fasiliteter og et deilig basseng, som barna også vil elske, fordi det er rutsjebaner. Husk også å besøke plassens restaurant, som fortjener mer enn fem stjerner for utrolig lekker mat til veldig fornuftige priser.


Det er sjelden man finner en campingplass med egen vingård

Nabogården med vin

Alle jordene rundt campingplassen er vinmarker og vin tar stor plass her på stedet. Alle de forskjellige og veldig gode vinene, som produseres kan ikke kjøpes i Norge eller i franske butikker. De kan kjøpes her på stedet og på utvalgte franske restauranter. Prisene er svært fornuftige og fram for alt er smaken på topp.


På sykkeltur mellom vinmarkene

Deilig område

Campingferie i Languedoc-Roussilon er deilig fordi du vil oppleve Syd-Frankrikes deilige klima, men i et område, som ikke er oversvømmet av turister. Montpellier ligger ca. 20 km fra plassen og er helt klart verdt en utflukt. Har du med sykkel kan jeg varmt anbefale en kortere eller lengre tur ut på småveiene mellom vinmarkene.


Camping i grønt og frodig skogområde

Bo på flere måter

Jeg er her med egen campingvogn, men på Camping Massereau kan du bo på flere forskjellige måter for du kan også leie hytter og mobilhomes, så det kan anbefales å ta et par dagers opphold her på vei til f.eks. Spania. Felles for alle overnattingsenhetene er, at man bor midt i en stor åpen skog – virkelig hyggelig.


Anne-Vibeke kjører alle etappene av årets Tour de France

Anne-Vibekes camping – Tour de France

Denne artikkelen er en av mange i en serie, der du kan følge Anne-Vibeke kjøre hele Frankrike rundt. Reisens hovedpunkter er Korsika, Middelhavet, Pyreneene, Loiredalen, Bretagne, Massif Central, Alpene, Annecy og Paris.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden