: Berlin i sommer? | Din Fritid

Berlin i sommer?

Du har valgets kval mellom alle de flotte steder du kan oppleve i Berlin sommerstid. 21 forslag har fått plass på en liste fra Visit Berlin. Det tyske turistkontoret vil gjerne inspirere deg til å nyte sommeren i Tysklands hovedstad.

Vinbrønn på Rüdesheimer Platz

Rüdesheimer Plass er et av Berlins hyggeligste steder. Særlig på fine sommerkvelder er det herlig å møtes på terrassene ved Rheingauer Weinbrunnen (vinbrønner) og skåle i vin eller musserende.

 

Ungdommens øy 

Fra Berlins Treptower Park er det bare et steinkast til Insel der Jugend (Ungdommens øy).

Her er det bare å nyte sommerkveldene med film på frilufts-kinoen, leie en liten båt, ta en piknik eller spise kake og is på kafé med utsikt til vannet.

 

Rummelsburger bukt

Fra „Insel der Jugend“ er det kort vei til Rummelsburger Bucht i bydelen Lichtenberg. På stien nord i bukten bør du avrunde turen med et besøk på restaurant Hafenküche (Havkjøkken).

Foruten frokost, serveres dagens lunsjrett for noen småpenger. Til middag settes solid mat på bordet, som “Fish & Chips” og grillet kylling.

Den fantastisk terrassen og det glitrende vannet fra elven Spree gjør sommer-opplevelsen perfekt.

 

 

„Verdens hager“

Vil du lukte på blomster, kjøre bobbanen og gondolbane eller se solnedganger en varm sommerdag? Da er Gärten der Welt (Verdens hager) et herlig sted å oppholde seg.

Finn deg en fin plass i skyggen og kos deg med piknik, mens ungene leker på den 6000 kvadratmeter store vann-lekeplassen «Konrads reise til Stillehavet».

Dette er bare fire av 21 tips som gjør sommerbesøket ditt i Berlin supert. Klikk her så kommer de andre forslagene fra det tyske turistkontoret opp (ekstren link).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden