Sverige: Öckerö: Parkér i skjærgården | Din Fritid
Sverige: Öckerö

Parkér i skjærgården

Hvilke andre kommuner kan skilte med hele sju oppstillingsplasser - alle med havutsikt? Bare en time utenfor storbyen Gøteborg finner du ekte svensk skjærgårdsidyll i Öckerö. Her kan du parkere helt ved vannkanten selv i høysesongen. Likevel har bemerkelsesverdig få nordmenn oppdaget denne perlen.


Du må ta ferge for å komme ut til Öckerö.

Öckerö er, med unntak av Gotland, den eneste svenske kommunen uten fastlandsforbindelse. For å komme til øynene må du ta ferge, og veien fra Gøteborg til fergeleiet er trang og trafikkert. Kanskje er dette forklaringen på hvorfor det er så lett å finne en fin plass å stå med bobilen her?

De som allerede har oppdaget Öckerö kommer derimot gjerne tilbake.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden