USA på tvers: Verdens tøffeste sykkelritt | Din Fritid
USA på tvers

Verdens tøffeste sykkelritt

Hva trenger du for å fullføre et sykkelritt på 5000 kilometer? Vel, det holder ikke med topp form og en god sykkel. Du trenger et helt team, og selvsagt trenger du bobiler. Din Fritid har vært en del av et norsk team i Race Across America 2022.

I 40 år har syklister fra hele verden reist til USA og Oceanside, en liten by noen kilometer sør for Los Angeles. Der går startskuddet på Race Across America, en knallhard utfordring av et sykkelritt fra vestkysten til østkysten av USA.

I sommer var jeg så heldig å få oppleve dette rittet, som kaller seg verdens tøffeste. Rittet går gjennom 12 stater og har hele 51 816 høydemetre. Jeg har selv syklet Trondheim-Oslo og Birkebeinerrittet flere ganger, men denne gangen skal jeg heldigvis ikke sykle.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden