Catalonia, Spania: Camping Sènia Cala Gogo: Utsiktscampingen | Din Fritid
Alle plassene på Camping Senia Cala Gogo ligger høyt i terrenget. Mange av dem har også utsikt over havet.
Catalonia, Spania: Camping Sènia Cala Gogo

Utsiktscampingen

Mange campingplasser i Catalonia ligger i flatt terreng rett ved havet. Det gjelder ikke Camping Sènia Cala Gogo. Her er mange av plassene er bygget inn i skråningen som trappetrinn, og har havutsikt. 

At campingen ligger relativt høyt over havet gir muligheter for utsikt. Men dette er en stor campingplass, og mange av plassene for vogn og bobil ligger lenger inn på campingområdet. Her ser du ikke havet, men omgivelsene er trivelige og preges av mange trær. At det er mye oppoverbakke merkes godt. Det er langt å gå fra stranda og helt til toppen av campingen. Derfor går det et skytteltog fra stranden til resepsjonen som alle besøkende kan bruke.

Strendene

Terrenget her er kupert, og små fjellknauser og store steiner omkranser strendene. Det gjør at de oppleves langt mer intime enn de mange områdene i regionen som har milelange strender. Det er også langt større variasjon på de ulike strendene her. Og det er spennende å gå fra den ene stranda til den neste, om du vil ha litt trim. Det er ikke sjelden det er bølger og strøm her, og på strendene jeg besøkte var det oppslag om hvordan undervannsstrømmene i det klippe-aktige landskapet oppfører seg.

Som standard har campingen kun online booking av plassene, og du henter nødvendige nøkler som ligger klare i resepsjonen.

Fakta: Camping Sènia Cala Gogo

  • Nett: calagogo.es/en
  • Vær oppmerksom på at husdyr ikke er tillatt i juli og august.
  • Priser i høysesong: fra 74 til 92 euro.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden