Midt-Norge: Strandcamping på Stokkøya | Din Fritid
Midt-Norge

Strandcamping på Stokkøya

Helt ytterst på Fosenhalvøya, to timers kjøretur fra Trondheim, finner du Trøndelags vakreste strand, og vårt favorittcampingsted, Stokkøya. Her kan man boltre seg i vannaktiviteter, ta badstue, gå tur langs den nydelige stranden, sykle over til Linesøya, gå fjellturer, ta det rolig i strandbaren eller bare nyte livet foran bobilen.


Hosnasand er kåret til en av Trøndelags fineste strender, noe som er lett å forstå. Selv midt på vinteren kunne jeg ikke dy meg, jeg måtte ut i sjøen.

Vi har vært på Stokkøya flere ganger. Dette har blitt stedet vi gjerne reiser til om vi har en ledig helg. Vi står gjerne på Stokkøya Sjøsenter. Det er ikke en ordinær campingplass, kun en liten bobilplass med enkle fasiliteter og plass til kun tre bobiler....

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden