Opera di Setra: På opera med bobil | Din Fritid
I selve amfiet er det satt opp benker til ca 350 stykker, men helt øverst er det mulig å ta med og sette opp sin egen stol.
Opera di Setra

På opera med bobil

På en setervang helt innerst i Tylldalen, omkranset av den vakreste natur, er det bygget en helt unik operascene. Det sies at bonden hadde valget mellom å restaurere fjøset eller bygge en scene. Heldigvis for tusener av tilreisende ble det sistnevnte. På Opera di Setra får du opplevelser gjennom musikk, natur og tradisjonsmat.

Østerdalen: Det var på en koietur i Tylldalen jeg først hørte om operaen. Marit, eieren av koia jeg leide, og en av arrangørene av Opera di Setra, fortalte om hvordan de hver sommer hadde operaoppsetning lengre inne i dalen. Over 2000 mennesker hvert år fant veien frem til innerst i dalen. Det hørtes så fascinerende ut, jeg hadde selv sett hvor vakker dalen var og alltid hatt lyst til å reise på opera, så dette måtte testes ut.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden