Elektroniske veivisere: På tur med camping-app | Din Fritid
Elektroniske veivisere

På tur med camping-app

Det finnes en rekke apper som kan være nyttige å bruke, både når du er på tur og når du skal planlegge en campingtur. Selv om en kanskje ikke er så glad i teknologi, så kan jeg garantere at ved å laste ned og bruke noen apper, så kan bobilturen fort bli mye mer interessant.


Det var en helt nydelig og fredelig gård, og vi fikk en parkeringsplass helt for oss selv. Det var deilig å bare tusle rundt på tunet og hilse på alle dyrene. 

Både planlegging og impuls-overnattinger har blitt mye enklere etter at vi begynte å bruke camping-apper. Vi har overnattet på steder som vi aldri ville ha funnet om det ikke var for disse appene, samt at de har gjort planleggingen mye lettere. Det...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden