Trysil: Sykkeleldorado | Din Fritid
Trysil

Sykkeleldorado

Vi puster inn fuktig høstluft når vi parkerer bobilen i Trysil. Det føles friskt og godt etter timer med kjøring med varmeapparatet på. Jeg sjekker syklene på sykkelstativet, og kjenner på forventingene om en aktiv morgendag. Vi er klare for høstferie i fjellbygda.

Hva kan man gjøre på fjellet om høsten? Mye sier seg selv. Det bugner av blåbær og tyttebær når vi skal gå en populær tursti. Her er det mer enn nok bær til alle som vil sanke. Såkalte toppturer er supre om høsten, men disse dagene er vinden så heftig at det frister lite å utsette seg for mer enn nødvendig. Det er ikke vanskelig å finne turstier i skogsterreng, her er det lunt og ikke trenger du å være i spesielt god form for å få fine opplevelser heller.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden