Island: Hjalteyri | Din Fritid
Island

Hjalteyri

Din Fritids danske medarbeider Anja Robanke lever og bor i bobilen sin, hvor hun også har kontor. Friheten bruker hun til å oppdage og oppleve. Denne gang deler Anja ferske opplevelser fra en fjord nord på Island med Din Fritids lesere.

Endelig er jeg tilbake på mitt kjære Island! Jeg bare elsker sagaøya, og i sommer og høst har jeg vært her i fire og en halv måned. Hver gang jeg er på Island er Hjalteyri et obligatorisk stopp på turen min. Jeg pleier å kalle det mitt andre hjem.

35 innbyggere

Det er omtrent 300 km fra fergehavnen i Seyðisfjörður, hvor man “lander” på Island med bobilen sin, til Hjalteyri. Du kjører på nordsiden av vulkanøya for å komme til...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden