: Max Fritid vokser over landegrensene | Din Fritid

Max Fritid vokser over landegrensene

Kroken-eide Max Fritid sikrer med oppkjøpet av svenske Holiday Fritid AB sin posisjon som en av Nordens største leverandører innen utstyr til campingvogn- og bobilmarkedet.


To fornøyde herrer: Lennart Svensson (t.v )er administrerende direktør i Holiday Fritid. Nils Magne Dahle er daglig leder i Max Fritid AS. Begge ser frem til samarbeidet over landegrensene. Foto: Pressefoto

Ønsker å vokse

I en pressemeleding forteller tilbehørsspesialistene om tankene bak oppkjøpet: - Vi investerer for fremtiden og er svært fornøyde med oppkjøpet av den svenske utstyrsleverandøren Holiday Fritid. Vi ønsker å styrke vår posisjon i det nordiske markedet og Holiday Fritid er et solid firma, med god kompetanse innen caravantilbehør, sier Nils Magne Dahle, daglig leder i Max Fritid AS. - Vi har hatt et tett samarbeid med Max Fritid i mange år og det føles derfor riktig at de nå tar over driften av selskapet, forteller Lennart Svensson, administrerende direktør i Holiday Fritid. Svensson har vært i caravanbransjen siden 1963 og vil sitte i styret i det nye selskapet. - Holiday Fritid har kunder i hele forhandlernettet i Sverige, og vi representerer mange av de samme produsentene. Selskapet vil drives som før, og på sikt ønsker vi å styrke virksomheten med et bredere produktsortiment, forteller Dahle. Omsetter for millioner Den nordiske caravanbransjen er i en voldsom vekst om dagen. Max Fritid leverer utstyr og tilbehør til ca. 150 caravanforhandlere i hele Norge, og hadde en omsetning på 131 millioner norske kroner i 2016. Virksomheten er en del av Kroken Gruppen AS, som har en årlig omsetning på ca. 900 millioner norske kroner.


Fakta om de to aktørene.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden