: Kroken investerer 15 millioner og åpner nytt caravanverksted i Åndalsnes | Din Fritid

Kroken investerer 15 millioner og åpner nytt caravanverksted i Åndalsnes

Stadig økende salg og økte markedsandeler har gjort at Kroken Caravan Åndalsnes har vokst ut av lokalene sine. Nå investerer Kroken-konsernet hele 15 millioner i nytt caravanverksted for å kunne bistå kundene på en trygg og effektiv måte, forteller selskapet i en pressemelding.


– Vårt produktspekter favner fra den helt enkle campingvogna, til bobiler i millionklassen. Vårt mål er at alle våre kunder skal være fornøyde med sin handel, uansett om de kjøper deler, rekvisitta, campingvogn eller bobil, forklarer Svein Erik Gråberg fornøyd foran det nye verkstedet. Foto: Maja Håbet

Samarbeider også

– Tilgang til gode og effektive verkstedtjenester er utrolig viktig ved kjøp av bobil eller campingvogn. Kroken-gruppen investerer nå 15 millioner i et nytt caravanverksted for at vi skal være på pletten til å kunne hjelpe kundene våre med tilrettelagt service og verkstedtjenester. Har du kjøpt bobil eller campingvogn hos oss er vårt mål at du skal få hjelp i løpet av en uke, men vi ønsker også å by på tid og rom for de som ikke har kjøpt hos oss, forteller daglig leder i Kroken Caravan Åndalsnes, Svein Erik Gråberg. Det nye verkstedet vil tilby omfattende service- og reparasjonsarbeid på alle bobiler og campingvogner, og Kroken forhandleren ønsker at det skal være et verksted for alle. Den totale kapasiteten ved verkstedet øker fra 5 til 14 enheter. – Målet er å ha verkstedet i gang innen 1. april, for å kunne hjelpe kundene våre før høysesongen, påpeker Gråberg. Kroken-konsernet har kjøpt et nytt bygg på 1.000 kvadratmeter på Øran Vest i Åndalsnes, som nå er pusset opp og tilrettelagt som et topp moderne caravanverksted. Verkstedet blir det største i sitt slag i Midt-Norge, og Gråberg forteller at de ønsker å tilby kundene en komplett pakke. – Vi har inngått et samarbeid med Åndalsnes bilverksted, et Fiat-autorisert verksted, som utfører service og reparasjoner på motorer. Hos oss får kundene derfor en komplett pakke hvor de får service på både motor og boenhet, forklarer Gråberg. Caravanforhandleren i Åndalsnes tilbyr salg av både nye og brukte enheter, og har fylkets største utstyrsbutikk innen caravanrekvisita.


De ansatte ved verkstedet gleder seg til å ta i bruk de nye lokalene. Fra venstre Kenth Salamonsen, Tore Sørengen, Ronny Nordhaug Andersen, Jan Arild Langnes, Greg Nygård, Jan Asbjørn Lynghaug, Thomas Leo Vik og Terje Alfarnes. Foto: Kroken Caravan Åndalsnes

Velg en autorisert forhandler

Kroken Åndalsnes er tilknyttet et solid og profesjonelt nettverk, noe som gjør at prosessene er mer effektive en ellers i bransjen. – Vår tilknytning til Kroken-gruppen og utstyrsleverandør Max Fritid gjør at vi kan skaffe deler til kundene våre innen svært kort tid. Medlemskapet i Norges Caravanbransjeforbund sikrer også at våre ansatte får tett oppfølging og kursing, påpeker Gråberg. Han forklarer også at det er store forskjeller i å handle hos en autorisert forhandler og en sideimportør. – Som autorisert forhandler er man tilknyttet en større profesjonell partner eller importør. Handler man hos en autorisert forhandler sikrer man seg i etterkant av kjøpet. Da vil alle garantier og reklamasjoner bli tatt seriøst og fulgt opp, forklarer Gråberg. – Vi har jobbet i 46 år for å gjøre bransjen mer profesjonell, og vi gjør alt vi kan for at våre kunder skal bli fornøyde. Vi har derfor vært i førersetet med å få bransjen samlet, slik at vi kan dele på kunnskap og foreta opplæring av bransjeforbundets medlemmer. Derfor er Norges Caravanbransjeforbund en viktig arena for oss. Det er kun autoriserte importører og forhandlere som kan være medlemmer, sideimportører har ikke den muligheten, avslutter han.


Kroken Caravan Åndalsnes er en viktig samfunnsaktør i lokalmiljøet. De arrangerer blant annet et stort bobiltreff. 213 bobiler var samlet i nydelige omgivelser i Åndalsnes under treffet i 2016. Foto: Jens Lyngstad

Kursing

Medlemskapet i NCB sikrer at Kroken Caravan Åndalsnes gjennomfører nødvendige sikkerhetsaksjoner fra produsentene og får relevant kursing. Sideimportører kvalifiserer seg ikke som autoriserte forhandlere og medlemmer av NCB, og har ikke mulighet til å gjennomføre disse kursene. Kroken Caravan Åndalsnes er en avdeling i Kroken Caravan Detalj AS, som eies av Kroken-gruppen. Avdelingen i Åndalsnes har 12 ansatte, og omsatte for 100 millioner i 2016. Kroken Caravan Import, som er markedsledende i Norge innen caravanbransjen, har sitt utspring i Åndalsnes. Kroken-konsernet har en samlet omsetning på nesten en milliard norske kroner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden