: Max Fritid med vinterkampanje | Din Fritid

Max Fritid med vinterkampanje

Max fritid er en av landets største kjeder hva angår utstyr til fritidssektoren, med forhandlere over hele landet. Man er nå i gang med en vinterkampanje, der man har valgt ut forskjellig attraktivt utstyr, som man selger til en gunstig pris.

Årets kampanje har en god spredning og omfatter alt fra Dometics TEC 29 bensinaggregat med en maks effekt på 3000 W. Man har også inkludert brenselcellen EFOY 600 som av mange på sikt anses å bli framtidens kilde til energi i mobile enheter. Selvsagt har man også inkludert noen fortelt, nemlig vinterteltet Puigmal 250 samt universalteltene Alpes 300 og Alpes 360-400.

Spesielt til bobiler er det i kampanjen tatt med en isolasjonsmatte til å dekke hele fronten på Fiat Ducato nyere enn 2007 samt en termomatte til frontvinduene på samme biltype. Til campingvogner omfatter vinterkampanjen en matte til vognfronten på 200x160 cm og en isolasjonsmatte til gasskassa på vognen.
På underholdningssiden har man tatt med et Pioneer AVIC-F910BT navigasjonssystem og en Oyster Cosmo Vision parabolantenne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tags: 

På forsiden