: Høyttalerne er kommet! | Din Fritid

Høyttalerne er kommet!

Nå er høyttalerne på plass i redaksjonslokalene i Askim, kan kundeansvarlig i Din Fritid, Heidi Risbråthe, fornøyd fortelle. De trådløse høyttalerne med Din Fritids logo er håndplukket av redaksjonen som abonnementspremie i bladets store markedskampanje.


Heidi Risbråthe, som er abonnementsansvarlig i Din Fritid, kan fornøyd konstatere at høyttalerne (med Din Fritids logo) er ankommet redaksjonens lokaler i Askim.

Stor kampanje

– Vi mener det er alt for få av de rundt 50.000 bobileierne i Norge som kjenner til og abonnerer på Din Fritid med bobil & caravan, forteller Heidi Risbråthe. Derfor har bladet gående en stor kampanje hvor det er lagt ned store ressurser på å skaffe et kvalitetsprodukt som premie til nye abonnenter. – Valget falt på en trådløs høyttaler som kan kobles til telefonen din eller for eksempel en datamaskin med ledning. Lyden er bare helt topp, batteriet holder i inntil 24 timer, høyttaleren tåler en regnskvett - i tillegg til at det er handsfree-funksjoner når den er koblet til en mobiltelefon, forteller Heidi som er abonnements-ansvarlig hos Din Fritid.


Dette er tilbudet som Din Fritid går ut med til nye abonnenter.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden