Skifte pære på halvintegrert bobil: Slik skifter du lyspære på Ducato 2006-2013-modell | Din Fritid
Skifte pære på halvintegrert bobil

Slik skifter du lyspære på Ducato 2006-2013-modell

På moderne biler er det trangt i motorrommet, og å komme til på baksiden av hovedlyktene kan være krevende. Du ser jo ikke stedet der pærene sitter. Men det er ikke veldig komplisert å skifte pære på din halvintegrerte Fiat bobil. Din Fritid viser deg hvordan! 

Om du tar ut hele lampen er det å skifte lyspære enkelt. Å ta ut hele lampehuset på Fiat Ducato er en smal sak om du går fram riktig, og å kunne det er en stor fordel når du for eksempel er ute en mørk høstkveld og alle verksteder er stengt. Men studér operasjonen i dagslys, og husk å anskaffe reservepærer for nærlys, fjernlys, blinklys, bremselys og baklys - som bør ligge i bilen. På den nest nyeste Ducato-utgaven, som ble solgt i tidsrommet 2006-2013, er det litt mer komplisert enn på siste utgave. Vi snak- ker her om å skifte pærene i hovedlykten; de øvrige kommer du til ved å skru av...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden