Hold deg oppdatert:: Abonnér på vårt nyhetsbrev! | Din Fritid
Hold deg oppdatert:

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Med jevne mellomrom sender Din Fritid ut nyhetsbrev. Her får du et sammendrag av hva som har skjedd siden forrige nyhetsbrev. Meld deg på og sørg for at du ikke går glipp av det som skjer i caravanbransjen!

Eksempel: Her kan du lese nyhetsbrevet til Din Fritid for uke 14-2020.

Slik gjør du det: På forsiden og på alle redaksjonelle artikler står det en liten grå boks med tittel: Meld deg på vårt nyhetsbrev. Fyll bare ut din epostadresse, og du er i gang. Din Fritid deler selvsagt ikke noe av den informasjonen du oppgir med tredjepart, og du kan når som helst melde deg av igjen. Har du tekniske problemer er du velkommen til å kontakte oss på red@dinfritid.no.

Her kan du lese mer om Din Fritid, hvem vi er, vår redaksjonelle plattform og ikke kan du her tegne et abonnement på papirmagasinet Din Fritid, eller et digitalabonnement på dinfritid.no, med elektronisk tilgang til ferske og eldre utgaver av magasinet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden