Arve Opsahl: Nyetablering i vest: Bobilkjeden utvider | Din Fritid
Ordfører Jarle Nilsen fra Karmøy kommune åpnet den nye avdelingen ved å klippe snoren holdt av daglig leder Grant G. Hinderaker (t.v) og gründer Svenn Arve Opsahl. Foto: Ørjan Stueland
Arve Opsahl: Nyetablering i vest

Bobilkjeden utvider

Den 1. oktober var det høytidelig åpning av Bobilkjeden Arve Opsahls nye avdeling på Karmøy. Rundt 300 mennesker var med på feiringen, og kunne oppleve 2021-nyheter fra Challenger, Eura Mobil og Caravelair.


Det er romslige lokaler i den nye Bobilkjeden Arve Opsahl-butikken på Karmøy, med et godt utvalg utstilte modeller. Foto: Ørjan Stueland

Det var en vellykket åpning av den nye avdelingen til Bobilkjeden Arve Opsahl i helgen, med besøk over all forventning. Heldigvis var det fint vær denne første helgen i oktober, så selve festen lørdag kveld kunne foregå utendørs. Omtrent 50 bobiler og 100 mennesker benyttet anledningen til å overnatte i egen bobil utenfor lokalene i Kopervik, alt i trygge korona-sikre rammer.

Offisielt

Åpningen ble ekstra høytidelig av at ordfører Jarle Nilsen fra Karmøy kommune foretok den offisielle klippingen av snoren. Ordføreren understreket i sin tale viktigheten av å ha et aktivt lokalt næringsliv, både for å kunne tilby tjenester og for å skape arbeidsplasser. Han formidlet også en positiv holdning og optimisme på vegne av bobilfolket og ferieformen.

Til stede på åpningen var gründer av Bobilkjeden Arve Opsahl, Svenn Arve Opsahl. Hans sønn og daglig leder i Bobilkjeden, Bjørn Arve Opsahl, kunne strålende slå fast at åpningen ble enda mer vellykket enn forventet. Eierne har kjøpt to nabotomter, og har konkrete planer om å bygge nye lokaler her. Dagens lokaler leier de.

Daglig leder, Grant G. Hinderaker, kunne strålende slå fast at han i løpet av åpningshelgen hadde skrevet 26 konkrete tilbud.

Lokalene har tidligere huset Vest Auto Caravansenter AS, som ble slått konkurs 2. september i år.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden