Caravan Salon 2021: Knaus vogn: Drillbatteri til vogn | Din Fritid
Caravan Salon 2021: Knaus vogn

Drillbatteri til vogn

Knaus ønsker å understreke at de er innovative, og kunne på årets messe vise frem en gassløs campingvogn. Med 18 volt batteritilkobling.


Knaus kaller nødløsningen for å skaffe strøm til vogna for “one night stand”, du får ikke mer enn noen timers strømforbruk ut av ett slikt drillbatteri. Men løsningen er kreativ, og en praktisk tilnærming til å få stadig flere vogner gassløse. 

For å kunne fricampe med denne, tilbyr Knaus konseptet «One night stand». Som er et kreativt (?) ordspill på at man kan koble til et Einhell-batteri av samme type som du bruker på din batteridrill. Med dette batteriet har man lys og det man trenger for én natts bruk. Holderen inkluderer en omformer og lader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden