Caravan Salon 2021: Truma iNet X: Styrer det meste | Din Fritid
Caravan Salon 2021: Truma iNet X

Styrer det meste

Mange kjenner sikkert til Truma sitt iNet-system for fjernstyring av bobilers og campingvogners varmeapparat.

Løsningen styres fra din smarttelefon med en app, og det er også mulig å kontrollere Trumas gassnivåmåler og klimaanlegg fra samme sted. Nå ønsker selskapet å utvide løsningen til å kunne styre og kontrollere alle funksjonene i en bobil eller vogn. Den nye løsningen heter iNet X, og kan like gjerne betjenes fra en smarttelefon som fra enhetens styringspanel. På sikt planlegger Truma at det åpne systemet skal tiltrekke flere underleverandører til å gjøre deres produkter kompatible med systemet, slik at batterisensorer, bevegelsessensorer og alarmer vil bli kompatible med iNet X. Åpenbare funksjoner er dagens målinger av nivå på alle tanker, temperatur inne og ute, hjelpefunksjoner, aircondition, varmer, batteristatus og estimert tid før nødvendig opplading, tid for service, nivellering, steder av interesse i nærheten, sporingsmuligheter, navigasjon basert på status om du trenger å lade, fylle eller tømme.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden