Sesongen i gang: Sommeren 2022 er åpnet | Din Fritid
Vi møtte en blid og feststemt gjeng på Grebbestad Fjorden Camping i pinsen. "Bobilgjengen" møtes to ganger i året til uformelt og sosialt samvær.
Sesongen i gang

Sommeren 2022 er åpnet

Et tydelig tegn på at en ny bobilsesong er i full gang, er vårtreffet til «Bobilgjengen». I år var det Grebbestad Fjorden camping som var samlingsstedet. 35 bobiler satte stevne med ett mål for øyet: ha det moro hele helgen.

– Veldig mange av klubbens medlemmer bruker bilen hele året, smiler formann Kjell Tidemann.

– Men sesongen er ikke offisielt i gang før vårtreffet har blitt gjennomført.

Din Fritids utsendte treffer en stor gruppe som kaller seg “Bobilgjengen” på Grebbestad Fjorden Camping. Responsen fra medlemmene er høylytt, de er enige med sin formann: Nå er endelig sesongen i gang!

Historien

“Bobilgjengen” ble startet i 2008 av Roy Kåre Knutsen og Hans Erik Kingsrød. Våren 2022 gikk Knutsen av som leder på grunn av sykdom, da tok Kjell Tidemann over roret.

De oppmøtte medlemmene er skjønt enige om at klubben har livets rett. Med 35 påmeldte biler til pinsetreffet har medlemmene det fortsatt veldig morsomt på sine samlinger. Fremmøte er tett opp mot fulltallig hver gang. Det arrangeres to treff i året, på ulike plasser. Høsttreffet blir i år på Lagunen camping ved Strømstad, og hele gjengen gleder seg allerede.

Aktiviteter

Treffet til bobilgjengen blir gjennomført med diverse konkurranser og quiz. Det viktigste er samværet med felles bespisning, og et utall av mer og mindre verifiserbare historier. At det var høy stemning kunne høres over hele campingen. Men ingen av naboene hadde innsigelser mot aktiviteten. Jubelen og den gode stemningen er jo først og fremst uttrykk for glede – gleden over at sommerens campingsesong endelig er i full gang.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden