Sesongen i gang: Superpinse | Din Fritid
Sesongen i gang

Superpinse

Campingturen kunne ikke vært mer vellykket, mener familien Tiben og Thorsen. Med glade, sommerkledde unger tok de turen til solskinnet på Grebbestad Fjorden Camping på Sveriges vestkyst.

Grebbestad viste seg fra sin beste side i pinsen, og familien var storfornøyd da de kunne rigge til sin Hobby campingvogn.

– Denne campingvognen er perfekt tilpasset vår familie på fire. Alle har virkelig funnet seg til rette her, sier Jon Anders Tiben. Det var reiserestriksjonene under pandemien som gjorde at familien bestemte seg for å kjøpe campingvogn.

Camping i oppveksten

Dette er familiens første vogn, men de er ikke ukjent med caravanlivet fra før. Jon Anders har mange gode minner fra caravanferie med sin familie. Da han og søsknene flyttet ut, kjøpte foreldrene seg bobil. Denne fikk gjerne Jon Anders låne et par uker i sommerferien. På den måten fikk også kona, Marthe Karoline, smaken på caravanlivet.

– Jeg synes det er en fantastisk måte å feriere på. Vi blir nærere som familie, og ungene lærer at med trange forhold må de ta mer hensyn til hverandre. Alle har godt av å bo litt trangt noen uker i året, mener Marthe.

Fortsetter med norgesferie

– Ferieløsningen under pandemien kan fort bli permanent, smiler caravan-paret Jon Anders Tiben (45) og Marthe Karoline Thorsen (35). De har allerede to år på rad besøkt Kristiansand og Dyreparken. - Det er meget populært hos de to små. I ønskene for årets sommerferie troner Dyreparken høyt, smiler mamma Marthe. Seks år gamle Oline Tiben synes campingturer er morsomt. – Det er spesielt gøy å besøke Larkollen Camping, mener hun. Venninnen Leah er enig. - Det er det så mange venner og masse å finne på der, forteller de to jentene.

Marthe Karolines foreldre benyttet det flotte været til en bobiltur til Grebbestad de også. De ville gjerne være med på bildet da Din Fritid kom innom. Ingen trengte å tvinge fram smilet, det kom av seg selv i det strålende været.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden