Sosial høst:: Vellykket Fårikåltreff i Strømstad | Din Fritid
Sosial høst:

Vellykket Fårikåltreff i Strømstad

Tone Therese Rønnild er ivrig bobileier og bobilbruker. Som administrator av Facebook-gruppen Bobilfolk bruker hun den sosiale plattformen til å samle bobilinteresserte til fysiske, trivelige sosiale treff. Den 8. til 11. september møttes rundt 110 bobiler og vogner på Fårikåltreff i Strømstad.

Det er uformelt og trivelig når man treffes. Det kommer tydelig fram når Tone selv skal presentere treffet for Din Fritid:

– Vi er en gjeng som arrangerer treff på Lagunen Camping i Strömstad, vårtreffet og fårikåltreffet. Fårikåltreffet gikk av stabelen helgen 8. til 11. september, med ca 110 bobiler og campingvogner. Det er 5 året som vi har dette treffet. Her har vi quiz, basar og masse hygge. På fellesmiddag på lørdag serveres det fårikål. I år var det til ca 210 personer. Vi blir sponset med fantastisk gaver, og det vi får inn på loddsalg går til veldedige organisasjoner. I år var det Norske redningshunder avd Østfold og Follo som fikk 35 000 kr, forteller Tone.

– Jeg vil gjerne takke det frivillige crewet som virkelig står på og jobber for å få til et trivelig treff, avslutter Tone Rønnild til Din Fritid.

Nysgjerrig og interessert i å delta på vårens arrangement? Følg med på Facebook-gruppen Bobilfolk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden