Kjent duo på bobiltur: Nils & Ronny på bobiltur | Din Fritid
Foto: Privat
Kjent duo på bobiltur

Nils & Ronny på bobiltur

I vinter vil den folkekjære og reisevante duoen presentere den nye TV-serien RISK. Her snakker de med gründere og folk som har klart å skape noe unikt. – Vi vil finne ut av hva som er deres drivkraft, forteller Nils til Din Fritid. Vi har møtt TV-skaperen i hans bobil, som for øvrig er helt sentral i serien.


Foto: Privat

Duoen har i sommer fartet land og strand rundt på jakt etter gründerånden. For å gjøre det hele enklere, har en bobil av typen Kabe Crown i 810 LQB vært en viktig nøkkel. Med hus, kontor og kantine på hjul har de to kunnet reise langt mer fritt og impulsivt, forteller Nils Wærstad. Bilen er stilt til disposisjon av Ferda, og blir en naturlig del i flere av innslagene.

–...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden