20., 21. og 22. oktober 2023:: Abobil inviterer til Åpen Helg | Din Fritid
Thea Øvstebø (fra venstre), Alexsandra Beate Eide og Thor Christian Norheim ønsker bobilinteresserte velkommen til Abobil til helgen.
20., 21. og 22. oktober 2023:

Abobil inviterer til Åpen Helg

Abobil gjentar suksessen med Åpen Helg og inviterer nye og gamle bobilelskere til Håland ved Bryne. Utstilingslokalet på hele 3100 kvm er fullstappet med et enormt utvalg av bobiler. Forhandleren forteller at de har flere 2023-modeller fra flere merker som er leveringsklare. 2024-modellene ankommer på løpende bånd i disse dager, og forhandleren forteller at de gleder seg til å vise frem nyhetene. 

– Avdelingen med rekvisita bugner av flotte varer. Hos oss finner du både møbler og småvarer med gode tilbud og det meste du trenger av forbruksvarer. Denne helgen er det «alle mann til pumpene» , vi har meget godt utvalg, også brukte bobiler, forteller Alexsandra Beate Eide. Hun lover også kaffe, pølser og brus. I tillegg blir det konkurranser, giveaways og mange gode tilbud! 

– Vi gleder oss til å møte kunder fra nær og fjern. Hos oss har vi selvsagt gratis bobilplass med fasiliteter disse dagene. Benytt gjerne anledningen til å ta med gode venner og kos dere her hos oss denne helgen, avslutter Alexsandra.

Åpningstider i perioden (20.-22.10): fredag 9-17, lørdag 10-16 og søndag kl. 12-16.

Rettelse 17.10.23 kl 15.02: I den første versjonen av denne artikkelen stod det at åpningstiden på lørdag var til kl 17, det riktige er kl 16. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden